Γιατί τα "πέταξες όλα" ρε "Τασούλα";


Ναι, η αλήθεια είναι πως εκνευρίζομαι με αυτή τη διαφήμιση... Αλλά ίσως με αυτή τη φωτογράφηση να με κατευνάσει... Τα πέταξε όλα, λοιπόν, η Τασούλα της γνωστής διαφήμισης, φωτογραφήθηκε γυμνή και ο Κίτσος ακόμα κατεβάζει applications, χωρίς να
έχει ιδέα τι έκανε η προκομένη του. Η Μαρία Διακοπαναγιώτου, που μαζί με τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό, πρωταγωνιστούν στην διαφήμιση που σατυρίζει ή ακόμα καλύτερα παρουσιάζει σαν καρικατούρες τους ανθρώπους της υπαίθρου. Με... υπόκρουση "αμπάρες", οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε... στάνες και αχυρώνες για να "επικοινωνήσουν" δίκτυο κινητής τηλεφωνίας!

από τον Κώστα Μανιάτη

 Η ηθοποιός ξεχώρισε, γιατί όπως λένε και οι συνάδελφοί της, διαθέτει θεατρικό ύφος, που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες ηθοποιούς της τηλεόρασης, καθώς και μία “άλλη ομορφιά” που δεν θυμίζει τα σημερινά πρότυπα. Η γυμνή φωτογράφιση, που δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα, το επιβεβαιώνει καθώς απέχει πολύ από τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. Ωστόσο, αν δεν πειράζει εκείνη το... ένα απεριποιήτο φρύδι της, γιατί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους. Άλλωστε η κοπέλα διαθέτει ένα χυμώδες κορμί, που δεν μπορεί κανείς παρά να το θαυμάσει.

Ποια είναι όμως η Μαρία Διακοπαναγιώτου; H “ναζιάρα χωριατοπούλα” ήδη από την ηλικία των 18 ετών συμμετείχε στο «Η Μύριελ παντρεύεται» του P.J.Morgan. Στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Safe Sex, ενώ στην τηλεόραση στην μεγαλύτερη επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας, το Παρά Πέντε. Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με την Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο χορό και το τραγούδι. Ήρθε η ώρα λοιπόν να την μάθει και το τηλεοπτικό κοινό, έστω και μέσα από μία διαφήμιση, καθώς οι ευκαιρίες στους νέους ηθοποιούς δεν δίνονται τόσο εύκολα. Μία γυμνή φωτογράφιση, όσο απροσδόκητη και αν ήταν για το αντρικό κοινό, ωστόσο σίγουρα ανεβάζει και αυτή τις μετοχές της. Καλά, όχι, δεν εννοώ το σύνολο του ανδρικού κοινού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More