Ο Βενιζέλος "έκοψε" την Παπανδρεϊκή τριάδα...

«Λεφτά Υπάρχουν»! Το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ που δονούσε την εκλογική ατμόσφαιρα το 2009 και οδήγησε σε νίκη το κίνημα ήταν και αυτό που γυρνά μπούμερανγκ στην Ιπποκράτους. Η ηγετική τρόικα του Γιώργου Παπανδρέου τότε, ήταν οι Γιάννης Ραγκούσης (ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ), Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ο τότε Εκπρόσωπος) και Παύλος Γερουλάνος (ο τότε σύμβουλος στρατηγικής)…

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει εκτός κεντρικής εκλογικής επιτροπής την «τρόικα» του Γιώργου Παπανδρέου. Όχι βέβαια για να τους τιμωρήσει για το σύνθημα, καμιά σχέση… Απλά εμπιστεύεται άλλα πρόσωπα, πρωτοκλασάτα επίσης.

Οι εκλεκτοί του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι οι Α. Λοβέρδος, Κ. Σκανδαλίδης, Α. Διαμαντοπούλου, Δ. Ρέππας, Π. Ευθυμίου και Χρ. Παπουτσής. Αυτή είναι η ομάδα η που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και τη στρατηγική ενόψει των εκλογών που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν στις 6 Μαΐου.



Η απόφαση αυτή δεν προξένησε μεγάλη έκπληξη στους γνωρίζοντες. Αναπάντεχη ίσως, να είναι η απόφαση να μετέχει της ομάδας και ο Χρήστος Παπουτσής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More