Συνεργασία - έκπληξη (;) Τζόνι Ντεπ - Μαίριλιν Μάνσον...


Αν ο Μαίριλιν Μάνσον δεν υπήρχε, τότε σίγουρα ο Τιμ Μπάρτον θα τον είχε εφεύρει ως χαρακτήρα σε κάποια από τις ταινίες του. Και δεν θέλει και πολύ φαντασία για να βρούμε ποιος θα τον ενσάρκωνε επί της οθόνης. Ο
ηθοποιός, που αν λείψει από κάποια ταινία του Μπάρτον, τότε σίγουρα θα του κάνει μήνυση για διαφυγόντα κέρδη. Ο Τζόνυ Ντεπ φυσικά.

Ο Μαίριλιν Μάνσον λοιπόν, είναι φίλος και μεγάλος θαυμαστής του “Ψαλιδοχέρη” εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζοντας την αγάπη του σταρ του Χόλυγουντ για τη ροκ μουσική (αλλά και την γκοθ αισθητική), του πρότεινε να συνεργαστούν στο επόμενο άλμπουμ του, κάτι που ο Τζόνυ Ντεπ δεν αρνήθηκε.

Οι δύο τους ηχογράφησαν από κοινού ένα κλασικό τραγούδι της Κάρλυ Σίμον από το μακρινό 1972, το “Youre So Vain και το οποίο και θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο άλμπουμ του Μάνσον με τίτλο “Born Villain”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου από το label του εκκεντρικού frontman την “Hell, Etc” και σίγουρα θα είναι μία μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More