Τι κι αν όλοι γιορτάζουν... Ο αστρολόγος είναι λειτούργημα, λέει ο Φαέθων...


Κάποιοι θα πρέπει να ετοιμαστούν για την αντεπίθεση... Κάποιοι άλλοι, θα πρέπει να συνεχίσουν στο σύστημα "χελώνα" μέχρι να έρθει η στιγμή τους!













Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Σου έχουν τελειώσει τα ηρεμηστικά χάπια και αρχίζεις να παραφέρεσαι. Σου έχει περάσει η διάθεση για υποχωρήσεις και δεν έχεις καμία όρεξη να αποκαταστήσεις την τάξη στο μπάχαλο που δημιούργησες. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες ότι θα σε φροντίσει η αδερφή νοσοκόμα όμως αν κανεις βαβά. Θα σε παρατήσει εσένα και τον πόνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ουτε στην παρέλαση πήγες πάνω στη φούρια σου να ετοιμάσεις τον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ημαρτον. Μην είσαι τόσο κοιλιόδουλος. Και προπάντων σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μείνεις μέσα στο σπίτι να χαλαρώσεις...μετά από τόσο σκορδοστούμπι αυτό δεν είναι πρόταση. Είναι επιβεβλημένο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


Εχεις αρκετές παραισθήσεις ότι μπορούν να γίνουν τα πράγματα όπως τα επιθυμείς. Αν θέλεις μπορούν να είναι όλοι στα πόδια σου και να φιλούν το χώμα που πατάς. Απλά δεν είναι ακόμα ο καιρός σου. Δεν πειράζει. Εσύ όταν θα παρεις μπρος δεν θα προλάβεις να κοιτάξεις τίποτα και κανέναν που θα αφήσεις πίσω σου εκεί, στα συντρίμια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)



Σήμερα είναι μια ακόμα σπουδαία μέρα που θα ανακαλύψεις ότι αρέσεις παιδί μου αρέσεις. Το ξέρεις, αλλά δεν έχεις την ευκαιρία να το απολαμβάνεις συχνά. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες σου για ερωτικά καλέσματα. Ζήσε τη στιγμή και άσε το μετά.


ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Νιώσε την καρδιά σου και έλα πιό κοντά. Φανερά, κρυμμένα μυστικά, κάνουν το μυαλό σου μπλέντερ και λιώνουν τα τελευταία ψίγματα ψυχραιμίας και λογικής που σου έχουν απομείνει. Θέλεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τύχο με μεγαλοπρέπεια πάντα, αλλά ευτυχώς έχεις τη χαίτη να σε προστατεύει. Ξυπνα! Δεν βοηθάει αυτό. Μόνο τον τύχο θα χαλασεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)


Πάρε το έταιρο σου ήμιση και τρέχα στην παραλία για να παίξετε αμμόλουτρα. Θα κάνει καλό στον ταλαιπωρημένο από τις αρρώστιες οργανισμό σου.Εσύ θα φτιάξεις τον πιό μεγάλο λάκο και θα χώσεις τον άλλο πολύ βαθιά. Πρόσεχε να του αφήσεις το κεφάλι έξω για να αναπνέει. Στην επιστροφή βάλτον να γδυθεί έξω από το σπίτι για να μη σου γεμίσει με άμμο το σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)


Έχει τόσο ωραία μέρα και εσύ πάλι έχεις τα νεύρα σου. Θέλεις βόλτες και οι υποχρεώσεις σου, μαγειρέματα-σκορδοστούπια νταντέματα σε κάνουν να νιώθεις μια σταχτοπούτα χωρίς τη νεραϊδονονά. Βρες χρόνο για ένα ωραίο αφρόλουτρο και κλείσε όλα τα προβλήματα για λίγο έξω από τη σαπουνάδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Είσαι στεναχωρημένος. Ηθελες να παίξεις νερατζοπόλεμο και στην χάλασαν. Δεν μπορείς ν’αφήνεις ευκαιρίες που θα αποδεικνύεις πόσο ικανός πολεμιστής είσαι. Το αντικείμενο του πόθου σου είναι πολύ κοντά.Βιάσου και άντε να χαρείς τον ερωτά σου χωρίς πολεμικά γκατζετάκια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Ζαλίζομαι με τις στροφές που κάνεις γύρω από τον εαυτό σου. Σταμάτα να κάνεις αυτές των 360μοιρών, αφού ξέρεις που θα σε βγάλουν. Στο ίδιο σημείο. Αν θέλεις κάτι να γίνει διαφορετικά πρέπει να κάνεις και διαφορετικές κινήσεις. Αποστασιοποιήσου λίγο και θα δεις τα πράγματα πιό καθαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Ένα τραγούδι πολύ σλόου είσαι μέσα στην καρδιά του πάρτυ. Είτε θα γίνει χαμός και θα αρχίσουν όλοι να φιλιούνται και θα αγκαλιάζονται ή θα καταφέρεις να σχολάσεις τη γιορτή. Αφουγκράσου τις καταστάσεις και πράξε αναλόγως. Καθεμιά είναι μοναδική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Ελα, άλλαξε τις ντουλάπες σου, βγάλε τα ανοιξιάτικα. Αστο! Βγάλε τα καλοκαιρινά ρούχα κατευθείαν. Πάρε και έναν χάρτη και άρχιζε να κυκλώνεις τα μέρη που θέλεις να πας διακοπές το καλοκαίρι. Θα σου κάνει καλό να ξεφύγεις έστω με αυτόν τον τρόπο για λίγο. Όλα μοιάζουν σαν το απόλυτο μηδέν.Ξεπέρασέ το!

ΙΧΘΥΣ

(19/2 - 20/3)


Αυτή η αναισθησία που έχεις είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Δεν την έχεις σε όλα τα πράγματατα, μην παρεξηγηθώ. Μόνο εκεί που δεν θα έπρεπε. Ξύπνα και άρχισε να κάνεις κάτι για την τριχόπτωση πριν να είναι ήδη αργά. Κοινώς, μην παραμελείς τον εαυτό σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More