Θεόδωρος Πάγκαλος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές»!


Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης στη ΝΕΤ ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Συμπλήρωσε, όμως, πως θα συνεχίσει να
αγωνίζεται για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ.


Χαρακτήρισε «άχαρη» τη συζήτηση για το χρόνο των εκλογών ενώ για το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας δήλωσε πως «τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο».
Αναφερόμενος στη διετή διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν οι θεσμικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν και υποστήριξε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία.

«Επιτέθηκε» στο ΚΚΕ για την πρόσφατη απεργία στα λιμάνια ενώ όταν του τέθηκε η ερώτηση σχετικά με τα επεισόδια σε βάρος πολιτικών και όχι μόνο προσώπων, τόνισε ότι «ζούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών» και έκανε λόγο για «προϊούσα κατάλυση του Συντάγματος και βασικών νόμων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More