Βάσω Παπανδρέου: "Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές"

Άλλο ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει τη "μάχη" της... "σταυροφορίας"! Μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο και η Βάσω Παπανδρέου δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα, επιτίθεται με σφοδρότητα στον Γιώργο
Παπανδρέου, σε συνέντευξη που δημοσιεύει αύριο η Real News.

"Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα"! Η Βάσω Παπανδρέου δεν κρύβει την οργή της για την πολιτική που ακολούθησε ο Γιώργος Παπανδρέου αναγνωρίζοντας μόνο... "καλές προθέσεις"! Φυσικά από το "κάδρο" δεν μπορεί να λείπει και η Νέα Δημοκρατία... "Ναι μεν η ΝΔ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως λέει, την αποτελείωσε"!

Επίσης, από την κριτική της δεν λείπουν και... "συντροφικά μαχαιρώματα" λέγοντας για την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πως "χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη όταν ο Πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά".

Η Βάσω Παπανδρέου είναι η αλήθεια πως ήταν από τις φωνές μέσα στο ΠΑΣΟΚ που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της! Πολλοί, βέβαια, της χρέωναν αυτή της την... αντιπολίτευση στο γεγονός πως δεν ήταν ισχυρό μέλος της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Όπως και να έχει, μιλούσε και προσπαθούσε να αφυπνίσει. Ψήφισε όμως... "μνημονιακά" αν και απείλησε πως δεν θα το κάνει.

Τη δεκαετία του 80 η Βάσω Παπανδρέου ήταν επίτροπος στην ΕΟΚ. Στη συνέχεια επέστρεψε και το 1993 εκλέχθηκε βουλευτής. Ήταν από τους πρωτεργάτες της "νίκης" Σημίτη στις εσωκομματικές εκλογές από τα πρόσωπα κλειδιά στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2004.

Φαίνεται πως "ο κύκλος της μεταπολίτευσης" για το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να κλείνει. Φυσικά και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Βάσω Παπανδρέου και Θεόδωρο Πάγκαλο. Ακόμη και να μην αποχωρήσουν προ εκλογών, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα εκλεγούν οι... παλιοσειρές που επί χρόνια συνέδεσαν το όνομά τους με το Κίνημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More