Η... διάδοχος της Κιμ Καρντάσιαν είναι... ξανθιά και ανιψιά του Χίλφιγκερ!!!



Τριγμοί έχουν αρχίσει να ακούγονται από τον θρόνο της Κιμ Καρντάσιαν. Θες να φταίνε  κάτι παραπάνω κιλάκια που έχει βάλει τελευταία ή κάτι άλλο πιο σατανικό συμβαίνει στο Hollywood;
Εκτός από την επίθεση με το αλεύρι που δέχτηκε στην χθεσινή εκδήλωση για την
παρουσίαση του καινούργιου της αρώματος, η Κιμ βάλλεται με κάθε ευκαιρία γιαυτό που είναι και αντιπροσωπεύει στη βιομηχανία του θεάματος και του star system.
από την Τζο Αν Χείλαρη

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο κόσμος την ξεχώρισε, την θαύμασε και θέλησε να της μοιάσει τώρα έχουν βαλθεί να την αντικαταστήσουν.

Η «επόμενη Κιμ Καρντάσιαν» έχει ήδη βρεθεί και δεν είναι καμία τυχαία κορασίδα. Ονομάζεται Jaimie Hilfiger και είναι ανιψιά του Tommy Hilfiger του γνωστού σχεδιαστή !

Η νεαρή ενζενί θεωρείται ήδη "supermodel" και έχει το βλέμμα της στραμμένο στο Hollywood.
Σε ερώτηση που της θέσανε για το αν επιθυμεί να είναι η επόμενη Κιμ Καρντάσιαν απάντησε καταφατικά χωρίς κανέναν δισταγμό! « Φυσικά και θέλω» παραδέχτηκε, και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν επιθυμώ να γίνω γνωστή σαν η «εύκολη» των media ούτε να «διαρρεύσω» κάποιο βίντεο ερωτικού περιεχομένου.
Με σπουδές στη δημοσιογραφία ήθελε να παρουσιάζει ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά αμέσως μετά το κολλέγιο «βρέθηκε» τυχαία πάνω στο κόκκινο χαλί.
Εννοείται ότι ακολουθεί καταπόδας το παράδειγμα της Κιμ και έχει ήδη συμφωνήσει με μεγάλο κανάλι να συμμετέχει σε δικό της reality show. Πολύ σύντομα επίσης, θα κυκλοφορήσει την δική της σειρά με ρούχα.
Είναι ενθουσιασμένη που ζει στο Beverly Hills και βιώνει το life style που θαύμαζε βλέποντας reality όπως το 'The Real Housewives of Beverly Hills', και ελπίζει ότι μια μέρα θα πρωταγωνιστεί σε κάτι ανάλογο.

Υπέρμετρη φιλοδοξία; Μα και βέβαια. Όμως τι να κάνει ένα κορίτσι όταν έχει να ανταγωνιστεί τόσα ακόμα κορίτσια με ακριβώς τους ίδιους στόχους; Ελπίζει ότι ίσως μιλώντας ειλικρινά για τα όνειρά και τις προθέσεις της καταφέρει να ξεχωρίσει.

Θα μάθουμε σύντομα αν γίνει μία από τις «εκλεκτές» του Hollywood ή αν θα την φάει η «μαύρη» μαρμάγκα της ανωνυμίας των wannabe stars. Το βέβαιο είναι ότι η Κιμ πρέπει να προσέχει τα κεκτημένα της…ή να κάνει κανένα ευχέλαιο καθώς πολλά της έχουν τύχει μαζεμένα …

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More