Η πρεμούρα του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΛΑ.Ο.Σ να πιάνει με δυσκολία το όριο του 3% και ο πρόεδρος του, Γιώργος Καρατζαφέρης, έχει επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου» για την αντιστροφή του κλίματος! Με κινήσεις… αμφιλεγόμενες προσπαθεί να μαζέψει και πάλι τα συντρίμμια που άφησε η καταστροφική απόφασή του να στηρίξει την Κυβέρνηση Παπαδήμου. Η φυγή των Βορίδη – Γεωργιάδη ήταν ακόμη ένα «πλήγμα» για το ΛΑ.Ο.Σ και οι… «μετεγγραφές» που ανακοίνωσε, τύπου «Μαντούβαλου» ή «Γιάννη Παπαμιχαήλ» είναι, αν μη τι άλλο, κωμικοτραγικές!

Για να μιλήσει και πάλι στην καρδιά του «πατριώτη ελληνορθόδοξου» ζήτησε, σε αυστηρό ύφος, να σεβαστούν όλοι τη Μεγάλη Εβδομάδα και να μην… ζούμε σε προεκλογική περίοδο!

Χθες στη Βουλή, θυμήθηκε και κάτι άλλο… Πώς η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα «ναζιστικό κόμμα». Η αναφορά του στο πιο ακροδεξιό πολιτικό σχηματισμό της ελληνικής πολιτικής σκηνής δεν ήταν διόλου τυχαία, αφού το ΛΑΟΣ σε κάποιες δημοσκοπήσεις βλέπει την πλάτη της Χρυσής Αυγής, η οποία ψαρεύει από τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του Γιώργου Καρατζαφέρη! Στην ομιλία του στη Βουλή, μάλιστα, κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία πως… «με την πολιτική τους ωθούν ένα κομμάτι των κατατρεγμένων Ελλήνων στους Ναζί»!

Και δεν σταμάτησε εκεί! «Έψαξα σήμερα λίγο το θέμα και είδα ότι 15 εξώφυλλα του περιοδικού του κόμματος αυτού, φιλοξενούν τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς, τον Ρούντολφ Ές, τη σβάστικα που μας οδηγεί… Εκεί φτάσατε τα πράγματα, σε αυτή την εσχάτη προδοσία, αυτά τα ακραία κόμματα να αποτελούν λιμάνι για τον απελπισμένο κόσμο… Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» τόνισε λάβρος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κλείνοντας με το… τσιτάτο, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ούτε στους λαθρομετανάστες, ούτε στους ναζί!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More