Τα πιο trash εξώφυλλα δίσκων! Ever!

Να και ο "πρώτος Borat". Sexy και προκλητικός, με το ακορντεόν να συμβολίζει το
πέος του που αλλάζει συνεχώς το μέγεθός του. Και από τον τρόπο που το κρατά, ξέρεις, πως ξέρει, να το χειρίζεται με χάρη. Αρτίστας! Κορμί σέξι, μουστάκι που γέρνει λίγο προς τα αριστερά αλλά σιγά που θα πέσει το μάτι εκεί. Παρακάτω ακολουθούν κι άλλα εξώφυλλα... γραφικά!







Όχι, δεν είναι ο Κεν της Bibybo. Είναι απλά ο Ken. O Ken των μουσικόφιλων, ο Ken των μικρών κοριτσιών που τον έβαλαν στο δωμάτιο τους και του μιλούσαν κάθε βράδυ. Με μουστάκι-φαβορίτα... αλφάδι, και μαλλί που κάθε τρίχα ξέρει το ρόλο της, οι managers της δισκογραφικής του Ken εκμεταλλεύτηκαν κάθε ίντσα του στυλ του. Το safarir look στην ένθετη φωτογραφία με το λαχούρ πουκάμισο δείχνει την ετοιμότητά του για κάθε είδους περιπέτεια! Το χαμόγελο αποπνέει σιγουριά! (τι άλλο θα μπορούσε να αποπνέει, άλλωστε;)






Ένα εξώφυλλο βγαλμένο από τη ζωή. "Όλοι μου οι φίλοι είναι νεκροί" αλλά το αισιόδοξο μήνυμα υπάρχει και εκφράζεται από το τιρκουάζ χρώμα. Ο τραγουδιστής - αποθέωση - του - λευκού - του Roll, σε μια πόζα συγκινητική που αναδεικνύει τη λευκή κάλτσα. Συναισθήματα που βγαίνουν αυθόρμητα με την πρώτη οπτική επαφή!











Αυτός ναι, θα ήταν ένας περήφανος πατέρας για την κόρη του. Κι αυτό γιατί το δηλώνει ο τίτλος. "Το αιδοίο μου ανήκει στον μπαμπά μου". To photoshop θα πρέπει να ήταν τότε στα γεννοφάσκια του, το στήθος της αοιδού είναι καταπληκτικό, το ίδιο και το χαμόγελό της. Στο όμορφο κλίμα συμμετέχει και η γάτα κι ας φαίνεται κάπως τρομοκρατημένη! 









                                                                                                                                                             
Ένα εξώφυλλο κλωτσιά στα αρχίδια του συστήματος! Το back to shit αποτυπώνει την Millie Jackson στην πιο κρίσιμη στιγμή της καθημερινότητάς της. Σεβόμενη τον fan της είναι ντυμένη με μαύρο επίσημο φόρεμα, όπως μαύρο είναι και το εσώρουχο που.. έπιασε αστράγαλο! Καυτή λεπτομέρεια. Η βγαλμένη γόβα, που υποδηλώνει την οργή της! 











Θα μπορούσαν να είναι οι Rolling Stones, αλλά δεν είναι. Θα μπορούσαν να είναι επίσης το αγαπημένο group του Λουκά Παπαδήμου. Δυστυχώς δεν είναι! Αλλά αυτά τα παιδιά έχουν θέληση... Ταλέντα που ίσως μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια! Ακολουθούν τα πρώιμα βήματα των Beatles μόνο που αυτοί επιλέγουν το γκρι - υπαλληλί κοστούμι!










Ίσως ο δίσκος αυτός να κυκλοφόρησε με σκοπό να γίνει ο "ύμνος των ρεπουμπλικανών"! Σε ένα -μοναδικής αισθητικής- αποτέλεσμα, ο τραγουδιστής, με μισόκλειστο στόμα (sexy ποζα που καθιέρωσε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελλάδα) αφήνει ένα περιστέρι να πετάξει. Με κολλεγιακό ντύσιμο και αυστηρή φράντζα - φαβορίτα και το βλέμμα προς το μέλλον, αφήνει το περιστέρι. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι φαν από παλιά!  









Να κι ένας δίσκος που θα είχε αγοράσει κάθε μητέρα. Αυτό, λογικά, ήταν το σκεπτικό των managers κι έτσι, ο Wally Whyton χαιρετάει με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο και ο τίτλος είναι "it's me mum"! Δεν σχολιάζω άλλο, είναι το american dream, God domn it!!!












Να κι ένα εξώφυλλο δίσκου με στοχευμένο κοινό! "Τα Χριστούγεννα δεν θα είναι λευκά" και τα γυμνά κορίτσια με τον καλλιτέχνη στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Σοκολατί ομορφιές, αλλά δυστυχώς δύο κουπ με ίσια μαλλιά χαλάνε το εορταστικό κλίμα!












Το θέμα δεν είναι αν θέλεις "μια γεύση από Dick Black"... Ούτε αν έχεις! Το θέμα είναι πως είναι ένα multi culture εξώφυλλο. Black Dick, σκωτσέζικες αναφορές -με τα πτι καρό- και αμερικανιά του Νότου με το παπιγιόν και τις φαβορίτες. Η είδηση είναι πως ο Dick Black έχει την μπάντα του... Αφού αυτός, τότε γιατί όχι κι εσύ, ερασιτέχνη μουσικέ;











Θα μπορούσαν να είναι η απάντηση στους "Άγγελους του Τσάρλι"! Δεν είναι όμως, είναι κάτι παραπάνω. Είναι του Ιησού, όπως υποδηλώνει ο τίτλος του album. Μαλλί βγαλμένο από τους εφιάλτες του Τρύφωνα Σαμαρά, αστραφτερά χαμόγελα, ένα πηγούνι με επιρροές "Γκμοχ" και πολλές πολλές υπόνοιες πως το girlband χρησιμοποιεί την εξωτερική του εμφάνιση για να "πουλήσει"!
 










Τα λουλούδια στην κυρία από εμένα; Ποτέ! Τυπική περίπτωση κυρίας που στέλνει στον εαυτό της λουλούδια και διάφορα δώρα τις ώρες που δουλεύει στο γραφείο. Το κεραμιδί φόντο υποδηλώνει "ασφάλεια" ενώ το γυαλί "φωνάζει"... "ασφάλεια"! Μοναδική ατέλεια, τα λακάκια, που συνηθώς προσδίδουν γλυκύτητα, πράγμα που σαφώς και δεν θέλει να αναδεικνύει η φράου.










Να είχαν άραγε οι Army Of Lovers αυτό το εξώφυλλο αφίσα στο εφηβικό τους δωμάτιο... Μπορεί! Το θέμα είναι πως οι μουσάτοι γυμνοί συναντούν τους ξυρισμένους γυμνούς και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών! Το group περνάει καλά και αυτό "βγαίνει"!













Να κι ένας ανταγωνιστής του Τζον Τίκη. Ένα εξώφυλλο "απέραντο γαλάζιο", με έναν... απέραντο γιακά, ο "Τζον Τίκης" εμφανίζεται με μάσκα. Τουλάχιστον έτσι, εξασφάλισε την ηρεμία του σε κάθε δημόσια του εμφάνιση!














Ένα εξώφυλλο που αποπνέει ρομαντισμό... Και θεωρούμε πως είναι λάθος να έχει τίτλο... Romantica, μιας και η εικόνα τα λέει όλα! Με αναφορές σε Οιδιπόδειο, με βλέμμα νοσταλγικό κι ένα... μαστάρι να κρέμεται! Ρομαντισμός....












Να κι ένας πρώιμος Ricky Martin. Ωραιοπαθής, ολίγον προκλητικός, να επιδεικνύει τα... καλλίγραμμα πόδια του. Βλέμμα αποπλάνησης και παλάμη που σχηματίζει τα... 5 γκολάκια!! (ποιος, σε ποιον δεν ξέρουμε!)


























Δες όλα τα trash εξώφυλλα εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More