Άστον... Ντέμι, είναι με τη Ριάνα...


Kαι ενώ η Ντέμυ Μουρ δείχνει να περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της μετά τον χωρισμό της με τον Άστον Κούτσερ, εκείνος, όχι μόνο την έχει ξεπεράσει αλλά έχει βρει και μια σεξοβόμα για αντικαταστάτρια... Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “SUN”, ο Κούτσερ βρίσκεται στην αγκαλιά της Ριάννα εδώ και δύο μήνες, φήμες που ακούγονταν, αλλά δεν είχαν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

«Το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άστον και η Ριάννα γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν τηλέφωνα”, ανέφερε μία ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα. “Άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και δεν άργησαν να συναντηθούν και από κοντά. Βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στη Σάντα Μόνικα πριν από μερικές εβδομάδες, στα κρυφά. Η Ριάννα λέει στο περιβάλλον της ότι είναι αστείος και χαριτωμένος. Μέχρι στιγμής και στους δύο αρέσει να περνάνε καλά και νιώθουν ότι είναι πολύ απασχολημένοι για να σοβαρέψουν από τώρα τη σχέση τους».

Η εκρηκτική τραγουδίστρια γνώρισε τον φρεσκοχωρισμένο Κούτσερ σε ένα πάρτι, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός θέλησε να κρατήσει αυτή τη σχέση μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν ήθελε να αναστατώσει την Ντέμι Μουρ, που πρόσφατα τελείωσε τη θεραπεία της και πιστεύει ότι είναι ακόμα πολύ ευάλωτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More