Αλεύρωσαν την Καρντάσιαν... Όχι, κύριε Πάγκαλε, δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ!


Όπως φαίνεται, Έλληνες πολιτικοί και σταρ του Χόλιγουντ στο ίδιο καζάνι βράζουν.
Τελευταίο «θύμα» είναι η Κιμ Καρντάσιαν την οποία μια γυναίκα αλεύρωσε προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι παλιότερα είχε
εμφανιστεί με φυσική γούνα.
Το γεγονός έλαβε χώρα στο London Hotel του West Hollywood χθες το βράδυ, όπου η Κιμ βρέθηκε για την παρουσίαση του νέου της αρώματος, True Reflection.
Η δημοφιλής περσόνα, περπατούσε εστο κόκκινο χαλί  όταν μια γυναίκα της πέταξε ένα σακουλάκι αλεύρι το οποίο λέρωσε τα μαλλιά και το σακάκι της. Αμέσως οι σωματοφύλακές της την συνόδεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου άλλαξε και επέστρεψε στην εκδήλωση μετά από λίγη ώρα.
Η ίδια παραδέχτηκε χαμογελώντας  ότι «Αυτή ήταν σίγουρα η πιο τρελή, μη αναμενόμενη, περίεργη κατάσταση που έχω ποτέ αντιμετωπίσει», «Όπως είπα και στην μακιγιέρ μου ήθελα λίγη περισσότερη πούδρα και να που υπήρξε πολύ διαθέσιμη σκόνη εκεί έξω», συνέχισε αστειευόμενη.
Η Καρντάσιαν δεν υπέβαλε μήνυση στην γυναίκα που της επιτέθηκε.
Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στόχος για το ίδιο θέμα.  Η γνωστή οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PETA, τον περασμένο Νοέμβριο  είχε κυκλοφορήσει μια αφίσα με δύο μικρές αλεπούδες και το ερώτημα: «Κιμ, αυτά τα μωρά αναζητούν την μαμά τους. Μήπως είναι στην πλάτη σου;»
Όπως και να έχει, ο πόλεμος των νερατζιών, των γιαουρτιών, των αυγών και του αλευριού καλά κρατεί. Με τις σωστές αναλογίες μπορείς να φτιάξεις και ένα πολύ ωραίο κέικ… Μήπως να το ξανασκεφτείς πριν τα «χαραμίσεις» πάνω σε κάποιον;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More