Ο Φαέθων ατενίζει το μέλλον... Και αισιόδοξος και αστρολόγος!


Άλλοι φοβούνται και μόνο να σκεφτούν το μέλλον και άλλοι φτιάχνουν "κάστρα στην άμμο". Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, "εκεί έξω"...















Γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Πιές το καφεδάκι σου χαλαρά και μην ψαχνεις να βρεις τη Φιλοσοφική Λίθο. Εδώ ο Χάρυ ο Πότερ δυσκολεύτηκε. Ξύπνα όμως γιατι θα καταφέρεις να το χάσεις το κορμί πατριώτη. Μην τα χαραμίζεις όλα για μια στιγμή επιπόλαιου εγωισμού!

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ψάξε στον καθρέφτη να δεις αν είσαι ικανοποιημένος με αυτά τα μούτρα! Σαν να είσαι πρησμένος τελευταία με τόσο φαγητό και ύπνο. Θα βγεις στην παραλία και θα έρθει η WWF να μαζέψει τη φάλαινα που ξεβράστηκε στα ρηχά της θάλασσας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Είσαι μυστήριο τρένο. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να σε καταλάβει πλανάται πλάνην οικτρά. Βασική αρχή για να συνεννοηθείς με κάποιον άνθρωπο σοβαρά είναι να μην ψαρώνει μαζί σου. Κατα τα άλλα, φλερτ, διακοπές, και διάθεση στο ζενίθ είσαι ένας πύραυλος σε κατάσταση εκτροχιασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Σεντόνια μαύρα και σατέν έχεις στο μυαλό σου...Θέλει η ερωτική σου διάθεση να κρυφτεί και εσύ δεν την αφήνεις. Επιθυμείς να ασχοληθείς με κάτι συναρπαστικό που θα σε βγάλει από την καθημερινότητά και δεν γνωρίζεις πώς θα τα καταφέρεις καθώς όλα την τελευταία στιγμή γλιστράνε από τα χέρια σου...Ίσως να αλλάξεις τα σεντόνια σε κάτι πιο..βαμβακερό;;;


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Κοσμοϊστορικές αλλαγές συμβαίνουν τελευταία και εσύ είσαι ένας αμέτοχος παρατηρητής των εξελίξεων. Εντάξει, δεν σου λέω να πάρεις ποπ-κορν και να κάθεσαι άπραγος αλλά σε ένα ποτάμι ερμητικό δεν μπορείς να πάς αντίθετα. Περίμενε να περάσει η μπόρα για βγεις να κάνεις την εμφανισή σου σαν σταρ της ζούγκλας και των περιχώρων που είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Αφού είσαι τόσο γλυκός και περιποιητικός όταν θες...γιατί πρέπει να είσαι δύο μέρες ο ιδανικός σύντροφος και δέκα να σπας τα νεύρα των άλλων;; Προσπάθησε να μάθεις να αφουγκράζεσαι τι είναι αυτό που θέλουν από εσένα και αν βάλεις τον εγωισμό σου λίγο στην άκρη θα ζήσεις μεγάλες στιγμές αποθέωσης!




ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Μήν είσαι ζητιανάκι συναισθηματων....Δεν μπορείς συνέχεια να είσαι το κέντρο της προσοχής το έχουμε πει αυτό. Όλο γκρινιάζεις γιατι δεν έχεις λεφτά να κάνεις τον γύρο του κόσμου σε 1256 μέρες όπως πάντα ονειρευόσουν. Βολέψου με μια βόλτα ως το Λουτράκι να κάνει και κανένα αμμόλουτρο και να είσαι χαρούμενος με αυτά που έχεις. Μην είσαι αχάριστος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Κάποιο ύπουλο σχέδιο καταστρώνεις πάλι και σε έχει πιασει το ύφος του «είμαι σε επικίνδυνη αποστολή τωρα μη του μιλάτε του παιδιού». Σιγά βρε Τομ Κρουζ, χαλάρωσε. Να ξέρεις ότι όσο και να προσέχεις μπορεί να ανακαλύψει ο άλλος καταλάθος τι ετοιμάζεις και τότε, ποιός είδε την παντόφλα και δεν τη φοβήθηκε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Βρε χαμαιλέοντα του ζωδιακού κύκλου, άλλος έχει τη χάρη και άλλος το όνομα....σταμάτα να κοροϊδεύεις τον κόσμο και να δείχνεις κάτι αλλο από αυτό που είσαι. Εντάξει κάθε φορά τον βιώνεις το ρόλο σου και αξίζεις ένα όσκαρ δραματικής και κωμικής κατηγορίας αλλά όλο αυτο σε φθείρει και δεν το καταλαβαίνεις. Κόψε λίγο ταχύτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Καιρός να κάνεις και μια σοβαρή δουλειά. ‘Αδειασε το πλυντήριο πιάτων στην ανάγκη. Άφησε τις δημόσιες σχέσεις στην άκρη και δείξε τη διαθεσή σου να χτίσεις χειροπιαστά πράγματα που θα σου χρησιμεύσουν στη μελλοντική σου πορεία. Είσαι σε καλή τροχιά. Αξιοποιησέ την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Άσε τα προβλήματα και τις μαυρίλες στην άκρη. Κανόνισε αυτό που αγαπάς περισσότερο να κάνεις. Μια μαζωξη με φιλαράκια θα σε ξανανιώσει. Δεν είναι αναγκη να χαλάσεις χρήματα γιαυτό. Ακόμα και σουβλάκια στα παγκάκια της πλατείας με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σε ανανεώσει και να σου φορτίσει τις μπαταρίες σου για πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Πόσες φορές έχεις ακολουθήσει λάθος διαδρομή; Και να πει κανείς ότι δεν κυκλοφορείς με χάρτη και gps...οχιι απλά θελεις πάντα να ακολουθείς αυτή την εσωτερική φωνούλα που σου λέει «επανακαθορισμός διαδρομής». Να αντισταθείς και μην ακούς γιατί αυτό είναι χαλασμένο και σε στέλνει πάντα σε αδιέξοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More