Είναι ο Αντώνης Σρόιτερ ένας πολύ "καυτός" άνδρας;


Μπορεί από τηλεθέαση το δελτίο του Alpha να μην πηγαίνει και… «τρένο» αλλά ο anchorman του, Αντώνης Σρόιτερ, φαίνεται πως περνάει μια από τις πιο γοητευτικές περιόδους της ζωής του…
Ο παρουσιαστής έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο εμβληματικούς καρδιοκατακτητές της
νυχτερινής Αθήνας και τον λόγο τον καταλαβαίνουν μόνο οι γυναίκες και η ψυχή τους που... είναι άβυσσος ως γνωστόν!
Ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη στο Romeo το περασμένο Σάββατο με τη νέα αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη, υπάλληλο σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Ο φωτογραφικός φακός του εβδομαδιαίου περιοδικού «Ok!» απαθανάτισε το νέο ζευγάρι να χαίρονται τον έρωτά τους, που σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε πριν από δύο μήνες.




Ο Αντώνης Σρόιτερ κατάφερε να αναδειχθεί σε έναν από τους «πρωταγωνιστές» των show biz περιοδικών μιας και οι έρωτές του τον τελευταίο καιρό, συγκεκριμένα μετά το διαζύγιο από τη Δήμητρα Αιγινίτη, κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου.


Ένα διαζύγιο που ήταν «κεραυνός εν αιθρία» αφού ο γάμος τους διήρκησε μόλις… τέσσερις μήνες.
Πριν από την Ιωάννα Μπούκη, ο anchorman διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και όλοι μιλούσαν για έναν ακόμη θυελλώδη έρωτα…
Φυσικά, κατά καιρούς του έχουν χρεώσει και άλλες σχέσεις.
Η αλήθεια είναι πως αυτή η πλευρά του Αντώνη Σρόιτερ δεν προσδίδει πόντους στην τηλεοπτική του παρουσία μιας και, δυστυχώς, παρουσιάζεται ως… ασταθής! Αλλά αν στην προσωπική σου ζωή είναι όλα ρόδινα, τότε όλα παλεύονται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More