H Madonna εναντίον της Ρωσικής Εκκλησίας!!!


Η Μαντόνα συνεχίζει την "επίθεση" φιλίας προς τους gay... Μετά το gay friendly νέο τραγούδι της "Girl gone wild" μια νέα κίνηση της ήρθε και πάλι για να ταράξει τα νερά... Η "Βασίλισσα της pop" επιτέθηκε στην εκκλησία της Ρωσίας και
μάλιστα “προειδοποίησε” μέσω facebook ότι σύντομα θα επισκεφτεί την χώρα, για να τους τα “ψάλει” από κοντά. Ο λόγος είναι η απαγόρευση με νέο νόμο της προπαγάνδας υπέρ των gay, ο οποίος ψηφίστηκε μετά από πιέσεις της εκκλησίας. “Θα έρθω στην Αγία Πετρούπολη για να μιλήσω στην gay κοινότητα, να την στηρίξω, να δώσω δύναμη και έμπνευση σε όποιον νιώθει καταπιεσμένος”, έγραφε στο status της η βασίλισσα της ποπ. “Δεν το βάζω στα πόδια όταν βλέπω κάποια αντιξοότητα. Κατά την διάρκεια του σόου μου, θα μιλήσω για αυτήν την φρικαλεότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μαντόνα θα βρεθεί στη Ρωσία μέσα στους επόμενους μήνες, για τις ανάγκες της νέας της περιοδείας, η οποία να σημειώσουμε ότι δεν περιλαμβάνει και την Ελλάδα.
Έξαλλος με την Βασίλισσα θα είναι λογικά και ο Εφραίμ, μιας και η εκκλησία της Ρωσίας κίνησε "γη και ουρανό" για την αποφυλάκισή του!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More