Ο Φαέθων δεν πήγε στην παρέλαση... Αστρολόγος - περιπατητής, δηλώνει!


Τώρα που είναι όμορφες οι ημέρες, να κάνετε αυτοκριτική... Μπορείτε να παραδεχτείτε πιο εύκολα τα λάθη σας!











Γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Θέλεις να το παίζεις και Καζανόβας τρομάρα σου....! Ο καρδιοκατακτητής που νομίζεις ότι είσαι-και είσαι- ομως, οφείλει να να κάνει τη σωστή διαδικασία με τα δείπνα, τα κεριά, τα αρκουδάκια και τα μασάζ ολοκληρωμένα. Μην φοβάσαι να δείξεις λίγο ρομαντισμό δεν θα σου πέσει η περηφάνια.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Είσαι ένα ηφαίστειο που περιμένει πότε θα ξεσπάσει. Μέχρι τότε όμως, τα σαλιγκάρια έχουν πιό γρήγορους ρυθμούς από εσένα. Άσε τις ξάπλες και βγες έξω να απολαύσεις την ημέρα. Ο ανάδρομος Ερμής και η Νέα σελήνη σε προσκαλούν να δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Ασε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα. Έτσι και αλλιώς θα αλλάξεις γνώμη. Σήμερα απόλαυσε μια μέρα με αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα. Να φλερτάρεις, να γοητεύεις και να παρασύρεις τους άλλους σε κόσμους παραμυθένιους. Πρόσεχε τους δράκους που παραμονεύουν στους θάμνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Έχεις μια περίεργη διάθεση για παιχνιδάκια. Μην πέσεις στην παγίδα να το παίξεις έξυπνος γιατι δεν το έχεις και θα σου γυρίσει μπούμεραγκ.Είσαι σαν να έχεις πάρει υπερδόση βιταμινών και θέλεις να εκτονώσεις την ενέργειά σου κάπου. Μπορείς να αρχίσεις μόντελινγκ. Δεν θα σε βοηθήσει.!

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Παίζεις με την φλόγα και εγώ στο είπα πως στο τέλος θα τσουρουφλίσεις την χαίτη σου! Προκαλείς τα θηράματά σου και μετά μαύρο φίδι που τα έφαγε. Δεν είναι έτσι όμως, μην ζητάς επιβεβαίωση την οποία είναι βέβαιο ότι θα λάβεις. Μια φορά θα την πατήσεις και μετά θα κυνηγάς την ουρά σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Συγκρούσεις και στεναχώριες σε περιμένουν με Άρη και Ερμή ανάδρομο. Μην πτοείσαι όμως, η ψυχραιμία σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους σκόπελους και τα εμπόδια. Να είσαι προετοιμασμένος γιατί οι πράξεις σου σε οδήγησαν σε αυτό το λευκό κελί.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Έχει τόση ωραία μέρα, κρίμα είναι εσύ να μείνεις να ασχοληθείς με θέματα που εξακολουθούν να σου κάνουν πόουκ. Να ξέρεις ότι περιμένουν να σε δουν να κάνεις μπαμ καθώς τους έχεις κουράσει και εσύ αντιστοίχως με τα δικά σου νεύρα και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις. Μην ξεχνάς όμως ότι πάντα θα θέλουν να σε καλοπιάσουν και εσύ οφείλεις να είσαι εκεί να το «εκμεταλευτείς».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Σήμερα ντύσου, πάρε μπουκάλες οξυγόνου, φόρα τη στολή του δύτη και βούτα να πιάσεις τον μπακαλιάρο που θα φάς αύριο. Μετά βγες, φωτογραφίσου με τη λεία σου και φώναξε τους φίλους σου να τους δείξεις το κατόρθωμά σου. Θα περάσει όμορφα και αυτή η μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Μπαίνεις σε πειρασμό να αποδείξεις ότι δεν έχεις χάσει το άγγιγμα του Μίδα και μπορείς ακόμα να ξεμυαλίζεις τον κόσμο με τους ίδιους καταιγιστικούς ρυθμούς των άγριων νιάτων σου. Ευκαιρία να ξενυχτήσεις και να δοκιμάσεις αν το έχεις ακόμα. Δεν θα σε απογοητεύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Αυτό το πατρικό που βγάζεις σταμάτα το! Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάντα η πηγη της γνώσης και η φωλιά που θα περιθαλψει όλες τις καημένες και καμμένες καρδιές. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και δείξε τον δυναμισμό που κρύβεις. Για ποιό λόγο καλέ; Δεν θα στον κλέψουμε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Έίσαι ήδη μακριά σε θάλασσες και ακτές. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να μείνες μακριά από όλες τις καταναγκαστικές εργασίες και να μείνεις στον ήλιο με τα αντιηλιακά σου και τα καπέλα σου μέχρι να φορτίσεις. Διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Μπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να χειριστείς. Κάνεις τα εύκολα δύσκολα και χάνεις την μπάλα. Χαλάρωσε και άσε τα πράγματα να πάρουν τη δική τους ροή. Έχεις τόσες επιλογές  και εσύ πάντα θα διαλέξεις τη χειρότερη. Μην γκρινιάζεις σε αγαπάμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More