Κλείνετε τη στρόφιγγα των δανείων; Κλείνουμε τα... πόδια μας! Οι "πεταλουδίτσες" της Ισπανίας δείχνουν το δρόμο!


Οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πλέον το γυναικείο «άγγιγμα» ή όχι ακριβώς! Η κρίση έχει «χτυπήσει» και τις ιερόδουλες πολυτελείας στην Μαδρίτη και τα κορίτσια αρχίζουν να … στενάζουν.
Οι συνοδοί πολυτελείας βρήκαν λοιπόν τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο να
διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις  τα οποία τις «επηρεάζουν» άμεσα καθώς οι μέχρι πρότινος ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες τους δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Αποφάσισαν να απέχουν από τα «καθήκοντά» τους με τους Τραπεζίτες να αποφασίσουν να ανοίξουν ξανά τη στρόφιγγα των δανείων και των χορηγήσεων προς τους Ισπανούς!
Τα κορίτσια αυτά είναι αποφασισμένα να κάνουν απεργία διαρκείας μέχρι να δικαιωθούν και επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να εξαπατηθούν από τους τραπεζίτες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντέξουν ούτε τρεις μέρες και άρχισαν να «υποδύονται» ρόλους μηχανικών και αρχιτεκτόνων για να τις ξεγελάσουν και να αφεθούν στην αγκαλιά τους…
 Όμως τα κορίτσια τους ανακάλυψαν αφού έχει περάσει πολύς καιρός που οι παραπάνω μπορούν να πληρώσουν τα ποσά των 300 € και τους απέκλεισαν εντελώς την παραμικρή πιθανότητα «συνεργασίας»

Το συνδικάτο των συνοδών πολυτελείας  αναφέρει πως «είναι οι μοναδικές που έχουν ουσιαστικά τη δύναμη να πιέσουν τους τραπεζίτες» και να αποδοθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Τα λόγια είναι περιττά, με τις πράξεις γίνονται τα σπουδαιότερα έργα…συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση με την απραξία. Εμείς παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και ευχόμαστε πραγματικά να πετύχουν τον στόχο τους και το παράδειγμα της Λυσιστράτης να φέρει ένα αίσιο αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More