Ο Φαέθων είναι κάτι παραπάνω από αστρολόγος...


Κάποιοι είναι υποψιασμένοι αλλά δεν κάνουν τίποτε, κάποιοι άλλοι είναι ανυποψίαστοι και έτοιμοι να "πέσουν στην παγίδα"... Ας συντονιστούμε!













Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Κοίτα να δεις που έχεις διάθεση να γκομενίσεις! Πρόσεξε μόνο, γιατί αυτό το σπορ είναι ακριβό και δεν μπορείς να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από όσα βγάζεις στις θαυμάστριές σου. Οι αταξίες σου έχουν ως  αποτέλεσμα να δημιουργούνται θέματα στο υπάρχον αμόρε. Ζετεμ!

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Ταύρε μπόι, είσαι έτοιμος να το κάνεις το σφάλμα! Μην πέσεις στην παγίδα να ορμήσεις σε ένα νέο έρωτα, ως υποκατάστατο του παρελθόντος, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία νέα φιλία. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο πεισματάρης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Είσαι ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος. Όποιος σε πλησιάζει καίγεται. Έχεις και τρελά νεύρα και διάθεση για φλερτ. Πώς θα τα συνδυάσεις αυτά τα δύο μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Όταν ξεσπάσεις η ατομική βόμβα θα είναι πυροτέχνημα μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Όταν μιλάμε για ωριμότητα εσύ μπορείς να φεύγεις από την παρέα. Δεν είναι για σένα αυτές οι κουβέντες είναι μόνο για ενήλικες και εσύ έχεις ξεχάσει να σβήσεις τα 18 κεράκια που σου αντιστοιχούν στη τούρτα. Μόνο η γκρίνια σου έχει ηλικία. Μεγάλη.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Η Ανάσταση πλησιάζει. Μαζί με τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που έρχονται σου φτιάχνει και η διάθεση για έρωτα και φλερτ. Έχεις καιρό να αφεθείς. Μην ψάχνεις το ιδανικό. Δεν θα το βρεις. Ιδανικός είσαι μόνο εσύ για τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)



Γιατί κλαις; Επειδή δεν σε παίζουν οι φίλοι σου; οι γονείς σου; η σχέση σου; Τι περίμενες με το να είσαι πάντα τόσο επικριτικός και να έχεις εμμονές με την τελειότητα; Δώσε μια ευκαιρία και σε άλλους να σου προτείνουν πράγματα. Αν τους ακούσεις δεν θα βγεις χαμένος.
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Είσαι ευαίσθητος και χρειάζεσαι ειδική πρόπλυση στους 30 βαθμούς. Όπως και να έχει είναι βέβαιο ότι θα βγεις τσαλακωμένος καθώς τελευταία δεν αισθάνεσαι πολύ καλά. Δοκίμασε να κοιμάσαι λίγο παραπάνω. Ίσως μια μεσημεριανή σιέστα σου κάνει καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Είσαι τόσο πολύ επικίνδυνος που μόνο εσύ είσαι ικανός να βλάψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η αυτοκαταστροφή δεν είναι στο μήνυμα αυτό και διάβασέ με προσεχτικά. Αν δεν χαλαρώσεις και δεν απαγκιστρωθείς από τα κολλήματά σου με συγκεκριμένα άτομα, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Ναι, εσένα τον Σκορπιό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Ευτυχώς που έχεις το φλερτ και ασχολείσαι γιατί θα έτρωγες τα νύχια σου από τη βαρεμάρα και από την ανησυχία ότι δεν σε προσέχει κανένας. Θέλεις να είσαι απαραίτητος. Θέλεις να είσαι το κέντρο του κόσμου. Και μετά να τους παρατάς όλους και να πηγαίνεις Βραζιλία για καιπιρίνιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Πάρε ένα ποδήλατο και ξεκίνα πετάλι. Έχεις νεύρα με τον εαυτό σου και την πληρώνουν οι δικοί σου άνθρωποι. Όλο σχέδια κάνεις και τίποτα δεν γίνεται. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μάλλον δεν συγκεντρώνεσαι στον στόχο σου γιατί όλες οι συνθήκες σε ευνοούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Παγκόσμια μέρα θεάτρου. Ευκαιρία σήμερα να γιορτάσεις με κάτι πολύ καλλιτεχνικό αφού το έχεις ανάγκη. Καινούργιοι σκόπελοι εμφανίζονται στον ορίζοντα από το πουθενά. Θα σου πρότεινα να πατήσεις πόδι στη σχέση που έχεις και να δείξεις επιτέλους ποιος είναι πραγματικά το αφεντικό.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Μην τσιμπάς! Προσπάθησε να βάλεις κάποια όρια σε αυτά που δίνεις στους άλλους. Μην τους τρομάζεις με την τόση δοτικότητα. Δεν θεωρείται φυσιολογικό στις πρώτες 3 ώρες της γνωριμίας σας. Μην αφήνετε περιθώρια να σας εκμεταλλεύονται στη δουλειά. Σηκώστε κεφάλι. Ξύπνησαν οι σκλάβοι.

2 σχόλια:

Φαέθων άμα βγουν αυτά που λες θα τον σκίσω!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More