Ο Φαέθων δίνει τα tips της νίκης... Αστρολόγος - μαχητής!


Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας εσείς που είστε μεθοδικοί... Οι άλλοι, οι "χύμα", αράξτε για να δείτε τα γεγονότα που "τρέχουν"!  














Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Αυτές τις μέρες σε έχει πιάσει η στριμάδα σου και δεν αντέχεσαι. Όλα σου φταίνε και είσαι ασυνεννόητος. Διπλωματία δεν ξέρεις τι σημαίνει. Να υποχωρείς δεν θες ακόμα και όταν ξέρεις ότι φταις. Δεν είναι καλή η περίοδος για σένα καθώς ανεβάζεις την ένταση συνέχεια και δεν είναι αυτή της μουσικής…

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Όταν βαλθείς να κατακτήσεις κάτι θα το κάνεις. Αργά και μεθοδικά, αλλά θα γίνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η υπομονή άλλωστε είναι ο δικός σου άσος στο μανίκι. Μην επαναφέρεις παλιές ληγμένες καταστάσεις στο προσκήνιο μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να ξεχάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Aν κάποιος σου πει σταμάτα να φλερτάρεις είναι σαν να σου λέει σταμάτα να αναπνέεις! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς δημιουργείς θαυμαστές. Αυτή η νεανικότητά και η ενέργειά σου ξεγελάει πολλά υποψήφια «θύματα» και εσύ δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις για να «παίξεις»…Go for it!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Κάτι σου φταίει αυτές τις μέρες και δεν ξέρεις τι είναι… Τρώγεσαι με τα ρούχα σου συνέχεια και παραπαίεις ανάμεσα στο τι θέλεις να κάνεις και τι πρέπει. Σταμάτα να το παίζεις Ρωμαίος πριν αρχίσουν οι Ιουλιέτες να φαρμακώνονται για σένα γιατί εσύ δεν έχεις καμία πρόθεση να το παίξεις αυτόχειρας.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα; Ναι, πειράζει…. γιατί προσπαθείς να προστατεύσεις την υστεροφημία και τον μύθο του ονόματός σου με κάθε κόστος. Δεν είναι κακό να αφήσεις να σου φροντίσουν τις πληγές σου. Σταμάτα να είσαι τόσο επιδειξιομανής και να φουντώνει η χαίτη σου κάθε φορά που σε αμφισβητούνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

  
Ακόμα και η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι είναι ένα έργο με ατέλειες για σένα. Είσαι ικανός να βρεις κυτταρίτιδα και ψωμάκια στην Αφροδίτη. Πολύ αγύμναστη θα σκεφτείς λίγο πιλάτες δεν μπορούσε να κάνει; Χαλάρωσε και μην είσαι τόσο σπασικλάκι.
   
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Συναισθηματική ισορροπία; Με τίποτα… προσπαθείς να δείξεις πόσο γλυκός και απροστάτευτος είσαι αλλά στην πραγματικότητα δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας ύπουλος Εφιάλτης που προσπαθεί να τρουπώσει από την Κερκόπορτα του αντιπάλου σου για να τον εξολοθρεύσεις. Ας πρόσεχε, εγώ έχω ενημερώσει για τα δέοντα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Είναι από τα πιο δυνατά σου χαρακτηριστικά και δεν πρέπει να αμφιβάλλεις ποτέ γιαυτό. Τα κορίτσια ακούν σκορπιός και λιποθυμάνε… να έχεις λίγο Μυρτώ πάντα μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Βασικά καταπιέζεσαι. Δεν είσαι ένα κύμα που μπορεί να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του αλλά επειδή δεν θέλεις να τρομάξεις κόσμο με την ορμή σου κρατιέσαι. Ως πόσο; Άσε όλη την ενέργειά σου να εκτονωθεί γιατί θα σκάσεις με τόσα που κρατάς μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά αυτό το διάστημα δεν σου βγαίνει κανένα «strike» και οι κορίνες στέκουν απέναντί σου αγέρωχες και σε κοροϊδεύουν. Μην στεναχωριέσαι, θα επανακάμψεις σύντομα. Κανόνισε καμία χαλαρή βολτούλα με φίλους για να ξεχαστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Όλο ανατροπές. Εκεί που λες… εντάξει τα βολέψαμε βγαίνει ένα ακόμα έξοδο οικονομικό και μια ξεχασμένη υποχρέωση. Ευτυχώς έχεις καλούς φίλους για παρηγοριά και επιβάλλεται να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας έστω και αν δεν το αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας … όταν γίνεται το δικό σου…! Είσαι τόσο γλυκούλης όταν θέλεις,  που ακόμα και οι λουκουμάδες με μέλι φαίνονται ξινοί μπροστά σου. Απόλαυσε την θετική εύνοια της Αφροδίτης και μην σκέφτεσαι αρνητικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More