Παρουσιαστής εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών


Γνωστός παρουσιαστής φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών,  που έφερε στο φως η έρευνα της ελληνικής αστυνομίας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί από την ΕΥΠ, ο παρουσιαστής ακούγεται να ζητά τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο, ποσότητες κοκαΐνης από τον κεντρικό προμηθευτή του κυκλώματος, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για αυτήν την υπόθεση. Η αστυνομία βρήκε δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή στο κινητό του εγκεφάλου του κυκλώματος, όπου ζητούσε να προμηθευτεί “εισητήρια για τον αγώνα”, έκφραση που θεωρείται συνθηματική και αναφέρεται στην προμήθεια ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εκπομπή του star «Πρωινή Μελέτη», ο παρουσιαστής έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές και σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί στους δικαστικούς λειτουργούς, ενώ το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς δεν θεωρείται ότι είχε εμπλοκή στην διακίνηση, παρά μόνο στη χρήση της κοκαϊνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση εξιχνιάσθηκε στις 21 Μαρτίου 2012 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με την σύλληψη τριών Ελλήνων και ενός Αλβανού για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More