Ο Φαέθων τα βάζει με "χήρες" και "παντρεμένες"! Αστρολόγος είναι, ό,τι θέλει κάνει!


"Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες"... Και άντε, οι "χήρες" καλά κάνουν! Οι "παντρεμένες" σταματήστε να το κάνετε! Δεν πρόκειται για συμπαράσταση...













Γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Βάλε το άρωμά σου, φόρα και τα καλά σου και πήγαινε στη δουλειά! Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά και άσε για λίγο στην άκρη την ιδέα που έχεις ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου. Εντάξει δεν είσαι και ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Τι εννοείς δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός;

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Μάζεψε λίγο την χαρά σου για να φανεί η λεβεντιά σου. Είναι κρίσιμα τα πράγματα. Ο κόσμος κουνιέται σε ρυθμούς λαμπάντα και εσύ χορεύεις ακόμα τα μπλουζ. Ενεργοποίησε τη καλή σου διάθεση και αξιοποίησέ την για να διορθώσεις καταστάσεις που έχουν βαλτώσει εδώ και αιώνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


Έχεις αρχίσει να τρελαίνεις κόσμο. Η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και κάθε μέρα κανονίζεις καινούργιες συναντήσεις με διαφορετικά πρόσωπα. Η γοητεία σου αποκαλύπτεται και οι περιπέτειες ξεκινάνε σε ένα ταξίδι που δεν σε ενδιαφέρει αν θα έχει επιστροφή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)



Η κατάσταση έχει ήδη αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει αλλά το αντικείμενο του πόθου σου έχει αρχίσει να σου κάνει νερά. Μην γκρινιάζεις σαν την νοικοκυρά που της κάθισε το σουφλέ σοκολάτας. Τα συμπτώματα τα είχες δει αλλά δεν έκανες απολύτως τίποτα.


ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Κιθαρίστας ή ντράμερ; Αποφάσισε πως θα χειριστείς αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύεις. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Οι επιλογές πρέπει να γίνουν άμεσα και να διανύσεις τον Ρουβίκωνα. Μην το φοβάσαι το νερό αφού είσαι παντός στοιχείου της φύσεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)

  
Η αφηρημάδα σου σκοτώνει. Σταμάτα να κάνεις το αντίθετο από αυτά που σου λένε γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Όταν ο οδοντίατρος σου λέει να μην τρως μύγδαλα και εσύ τρως μετά μην κλαις, γιατί φαίνεται το κενό που έχει μείνει στο στόμα.

  
ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)


Σου έρχεται να αδειάσεις τρεις νταμιτζάνες κρασί και να αρχίσεις να πίνεις από το πρωί. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα απλά έχεις συνηθίσει να υπερβάλεις και να αναζητάς την προσοχή. Προσπάθησε να συντονίσεις τον εαυτό σου και μην ρίχνεις τα λάθη σε άλλους για πολλοστή φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Έχεις κέντα. Έχεις ρέντα και μετράς. Όμως στα ερωτικά σου έχεις βιώσει την απόλυτη ήττα. Ώ, ναι η καθίζηση προχωράει μέρα με την μέρα και εσύ είσαι απλά too proud για να το παραδεχτείς και να το αλλάξεις. Κάνε ζαπινγκ γιατί σε βλέπω να αυτοδηλητηριάζεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Το μπαλόνι έχει αρχίσει ήδη να ξεφουσκώνει. Η βάρκα μπάζει με νερά και εσύ φυσικά δεν θα παραμείνεις εκεί για να βοηθήσεις να σωθεί το πλήρωμα. Είσαι ήδη στην ακτή και πίνεις το φρέντο σου βλέποντας τους άλλους να βουλιάζουν. Ναι, τέτοιος είσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Το βιτριολικό χιούμορ σου σε ξελασπώνει για άλλη μια φορά. Πόσες φορές θα χρησιμοποιήσεις το μαγικό αυτό χαρτάκι δεν το ξέρω όμως πρόσεξε, η γοητεία σου έχει ήδη αρχίσει να φθείρεται και εσύ καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις άλλους τρόπους να ξεγλιστράς από τις δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και τα ψυχοσωματικά σου από το άγχος και το στρες. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, όλα είναι περαστικά και σύντομα θα δεις να ολοκληρώνεται το παζλ με την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου!

ΙΧΘΥΣ

(19/2 - 20/3)


Ψαράκι κολυμπάς στα ουράνια. Όταν είσαι χαρούμενος σου φαίνεται και λάμπεις πολύ Μπάμπη μου. Καλό είναι να είσαι πιο φειδωλός με τις εκφράσεις λατρείας και τις προσδοκίες που έχεις από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Άλλωστε δεν κουβαλάνε όλοι το κέρας της Αμάλθειας στο τσεπάκι τους όπως εσύ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More