Ο Φαέθων είναι φίλος μας... Αστρολόγος είναι, όχι Γερμανός!


Έρχονται αλλαγές... Να είστε έτοιμοι!!!
















Γράφει ο Φαέθων 


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Σήμερα ήρθε το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες. Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό. Μην περιμένεις ανταπόδοση για κάθε πράξη που κάνεις. Δώσε ευκαιρία στους ανθρώπους γύρω σου να σε αγκαλιάσουν και μην έχεις το νου σου στις προσβολές και τα πείσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Μια συγκλονιστική μέρα που θα σου πάρει το μυαλό και την ψυχή φτάνει να μην κολλήσεις σε παρελθοντικό χρόνο που σε κυνηγά και σε καταδιώκει. Προσπάθησε να ανατρέψεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που σε κουράζουν και θα είσαι έτοιμος να ροκάρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Με τα τόσα πάνω κάτω έχεις πάθει παλινδρόμηση μυαλού. Δεν αντέχεις άλλο αυτή την μιζέρια γύρω σου και δεν έχεις διάθεση να αλλάξεις τίποτα. Με τον ήλιο σύμμαχο σου μπορείς να προκριθείς στην αρένα των μονομάχων με πλαγιομετωπικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Hit the road Jack! Καρκίνε μου τώρα είναι η ώρα για να βγεις, να πάς σε πάρτυ να γνωρίσεις κόσμο να ξαραχνιάσεις επιτέλους! Στα ομαδικά δεν είσαι πολύ καλός….τι σκέφτηκες; Στα αθλήματα εννοώ. Περιμένεις την αναγνώριση στο πρόσωπό σου με προτομή έξω στην κεντρική πλατεία. Περίμενε λίγα χρόνια ακόμα.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Λιοντάρι διάβασε με προσεχτικά. Δέχεσαι επίθεση από ισχυρούς εχθρούς που λέγονται ανάδρομος Άρης και Ερμής. Μην τα βάλεις μαζί τους. Θέλουν απλά να σε προειδοποιήσουν ότι δεν πρέπει να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις επειδή είσαι πιεσμένος αυτή περίοδο. Άσε την φωτιά να κάψει τους άλλους και όχι τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Η φράση «γυμνή αλήθεια» σε χαρακτηρίζει. Θέλεις να είναι όλοι απολύτως ειλικρινείς απέναντί σου για να μπορείς να τους αποκαθηλώνεις με ευκολία. Μην είσαι κουρδισμένος για φασαρίες δούλεψε με τον εαυτό σου για να έχεις μεγαλύτερη υπομονή. Μόνο κερδισμένος θα βγεις!
 

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Έχεις ανήθικη πρόταση. Από αυτές που σου αρέσουν και δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα. Ξέρεις, με δώρα, εκπλήξεις και τέτοια που σου τρέχουν τα σάλια. Προσοχή αυτούς με δώρα φέρουσι. Κάτι θα θέλουν από εσένα και δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένος να ενδώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Αν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα. Μην κολλάς στα τετριμμένα εμπόδια, εσύ είσαι γεννημένος να τα ξεπερνάς. Ή να τα πυροβολείς και να τα εξαφανίζεις. Αυτά ή τους ανταγωνιστές. Δεν είμαι σίγουρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Μην αφήσεις τον Δία να απογοητευτεί… Σου ετοιμάζει χαρμόσυνα επαγγελματικά νέα αν σταματήσεις να είσαι επιπόλαιος. Μην βάζεις 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη γιατί θα ιδρώσει η μασχάλη σου και έχουν πιάσει οι ζέστες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Την έχεις δει λίγο καρουσέλ την φάση. Θέλεις να παλιμπαιδίσεις και να ανέβεις στα συγκρουόμενα και να αρχίσεις να τσουγκρίζεις τα άλλα αυτοκινητάκια. Μην το σκέφτεσαι και μην κρατιέσαι. Σήμερα είναι τυχερή μέρα για τους τολμηρούς σαν και εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Έχεις μεγάλη ανάγκη να δεις φίλους και γνωστούς για να ξεσκάσεις. Πόσο θες να ζήσεις ένα παραμύθι και μια περιπέτεια θα σε φέρει σε άλλη διάσταση. Στον επόμενο τόνο θα είσαι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Μακριά από τα προβλήματά σου.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Πόσο τύφλα είσαι; πόσο δεν βλέπεις μπροστά και γύρω σου; Είσαι επικεντρωμένος στο μικρό ενυδρείο σου και νομίζεις ότι είναι ωκεανός. Σιγά μην σηκώσει και τσουνάμι. Κοίτα να τυλίξεις κανένα βατραχάνθρωπο αν σου εμφανιστεί και σταμάτα να πετάς βοτσαλάκια στη λίμνη για να λες ότι κάτι κάνεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More