Ζητείται κορμί φιδίσιο, αμοιβή 1000 ευρώ! Όχι για Μποτιτσέλι...


Κοπανιέσαι όλη μέρα στα γυμναστήρια; Παίζεις ρακέτες τουλάχιστον δυο ώρες για να θαυμάζουν το  απολλώνιο κορμί σου; Σκέφτηκες να βγάλεις λεφτά απ’αυτό, αλλά απέτυχες σε casting του Σειρηνάκη; Το
ελληνικό δημόσιο φοντίζει για σένα και σε ανταμοίβει για τους τόνους ιδρώτα σου, με μία θέση σε ελληνικό Πανεπιστήμιο. Καλά, δεν σε περιμένει και θέση επίκουρου καθηγητή, αλλά μία πεντάμηνη σύμβαση στη σχολή καλών τεχνών ως... μοντέλο. 

από τον Κώστα Μανιάτη
Προσφέρεται τετράωρη καθημερινή εργασία με μισθό 1.000 ευρώ τον μήνα - σε περίοδο κρίσης – με μοναδική παραχώρηση, να πετάξεις τα ρούχα σου και να ποζάρεις γυμνός στους φοιτητές-τριες του τμήματος.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα diorismos.gr, η Σχολή Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των εργαστηρίων του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών, προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση συμβάσεων έργου διάρκειας πέντε μηνών, 16 μοντέλων για εικαστική πόζα (γυμνή) για τις ανάγκες των εργαστηρίων Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Χαρακτικής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο τμήμα Προσωπικού της Α.Σ.Κ.Τ. (πληροφορίες στο τηλ. 210-3897120), μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σημείωμα προκειμένου για φυσικά πρόσωπα. Η κατοχή δελτίου παροχής υπηρεσιών είναι απαραίτητη
2. Εταιρικό σημείωμα περιγραφής δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών προκειμένου για νομικά πρόσωπα.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, ότι δεν εκκρεμεί ποινική καταδίκη εις βάρος τους.
Αν κάποιος πάντως θεωρεί ότι δεν έχει το κατάλληλο σώμα και απέχει πολύ απ’τον “Δαυίδ” του Μιχαήλ Άγγελου, ας μην το βάλει κάτω. Ίσως να χρησιμεύσει ως μοντέλο για πίνακες α λα Πικάσο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More