Madonna: Βασίλισσα με ή χωρίς στέμμα!


Ήταν μέρος του παιχνιδιού; Ήξερε ότι το υλικό που έχει να προσφέρει δεν ανταποκρίνεται σε ό,τι έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της; Τo ΜDNA –το νέο άλμπουμ της Madonna- έχει κάνει τεράστιες προπαραγγελίες παγκοσμίως. 
Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Μπορεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να είναι #1 σε
όλον τον πλανήτη, αυτή η πρωτιά στα charts όμως δεν αποκλείεται να συνοδευτεί με τον πιο αποτυχημένο δίσκο που έβγαλε ποτέ…


Του Κώστα Θεοδώρου

Σε νέα εταιρία η Madonna είχε να φοβάται ένα πράγμα πριν το MDNA. Όχι το πόσο καλά τραγούδια θα φτιάξει, αλλά το πότε θα διαρρεύσει ο δίσκος της στο διαδίκτυο. Κι αυτό ως και σήμερα το έχει καταφέρει.
55 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του το MDNA τέθηκε προς πώληση! Το αγοράζεις (κύρια μέσω i-Tunes) από τις 31 Ιανουαρίου και θα το πάρεις στις 26 Μαρτίου!

Έτσι νικήθηκε ο υπ’ αριθμόν 1 αντίπαλος. Η πειρατεία. Σχεδόν κανείς δεν έχει ακούσει ολόκληρο το άλμπουμ, παρά το ότι έχουν πληρώσει για αυτό εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στη γη! Το marketing νίκησε, η μουσική έχασε.
Μπορεί να πήρε ένα σωρό παραγωγούς και πάλι για να τις γράψουν τραγούδια (από τον Martin Solveig και τον Benny Benassi στον William Orbit και τον Μika) όμως αυτά που φτάνουν στα αυτιά μας είναι σχεδόν απογοητευτικά.

Το ‘Gimme All Your Luvin’’ γράφεται στην ιστορία ως το πιο αποτυχημένο single της σύγχρονης περιόδου της κυρίας Ciccone, ενώ μόνο με θαύμα θα γνωρίσει την επιτυχία και το επόμενο, το ‘Girls Gone Wild. Λες να ξέχασε η Madonna πώς φτιάχνεται η pop;

Και τι έγινε;. Ποιος να χτυπήσει τη βασίλισσα; Ποιος άλλος κατάφερε να πουλήσει τραγούδια χωρίς να τα έχει ακούσει κανείς; Κι όταν τα ακούνε πολλώ δε μάλλον, να φεύγουν μακριά!
 Ε αυτή είναι η Madonna. Προφανώς και δεν νοιάζεται πλέον για τα τραγούδια της. Νοιάζεται όμως για τα χρήματα. Οι συναυλίες της έχουν ξεκινήσει να γίνονται sold-out μήνες πριν τις εμφανίσεις της. Ξεκινάει από το Ισραήλ στα τέλη του Μάη. Στο τέλος του 2012 θα είναι και πάλι βασίλισσα. Απλά θα της λείπει το στέμμα της pop. Ε και;

4 σχόλια:

Στην Ελλάδα να μην έρθει. Επτωχεύσαμε

Πείτε της να μείνει σπίτι να πλύνει κανένα πιάτο.Δεν περνάει η μπογιά της πια. Πάνος

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More